~ DISCLAIMER ~

DISCLAIMER : Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

PHOTOS

Photos copyrighted to VOCALWEALTH NETWORKS. Unless expressed permission has been granted by Miss Rima Rashidi , you may not copy any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

Friday, March 25, 2011

39th Birthday : Potluck Lunch @ Dr. Ashar's Clinic

Owh yeah.......another exciting birthday gathering.....hehehe! This was March 18th , a month after my birthdate February 18th. With my girlfriend Liza , I was invited to a potluck lunch by Dr. A's staff. Nice!


It was a Friday and usually Dr. Ashar will be out for Friday prayers and sometimes he'll come in again later to check on his patients. So , we ladies will have the clinic all to ourselves while my Dr. A's gone.....


Kak Ram - Linda & Liza.......FYI , Liza ni junior I setahun kat St. Mary's & now living near my place. She's also a patient of Dr A. Liza had just undergone a surgery few weeks back with Dr Ashar. Ni dia tengah cuti sakit. Dr A kasi dia cuti yang sangat-sangat panjang! Memang baik sungguh doctor kita itu kan Ja.....hehehe! *what beb? you nak mintak sambung cuti lagi??? boleh....bila jumpa Dr A , acting parah & berdarah sikit....hehehe......* Oh well , patients of Dr A will know how caring , concern , charming & cool he is.....*mana itu button LIKE?* I nak tekan LIKE LIKE LIKE.....hehehe!

Alaaaa.....lupa ambil gambar food! Hari ni I bawak nasi putih , sambal udang petai , ulam timun & budu. Liza masak Ikan Merah Masak Tempoyak. Kak Ram bawak macam-macam ulam from Janda Baik. Makan memang best siol.....


Kalau kat sini memang ketawa memanjang. Ada je story mory yang keluar.....sedar-sedar dah pukul 5:30 , time balik kerja! Suami Linda dah terpacak kat bawah.....& kita kat atas baru nak terkial-kial mengemas clinic , siap tapau-kan nasi dengan lauk untuk Dr A sebab dia kata malam nanti dia nak datang makan........*datang ke doctor I ni....the last time kita buat potluck , I did tapau some nasi & lauk for him and doctor datang makan much later but today lepas solat Jumaat dia dah pergi main golf katanya,,,,,kang kalau dia tak datang , esok pagi semerbak bau tempoyak , bau petai dalam clinic......*

Mode hari ni..........hmmm.....mesti laa gumbira.....hehehe! Kalau datang sini mana boleh sedih-sedih dowh! Hari ni I dapat tahu ada 2 orang staff APSH yang jugak die-hard fans Dr Ashar , met one of them at Dr A's clinic. Memang kes suka and minat gila babi kat Dr Ashar....hehehe! Tak pe...tak pe...best woman wins...Wah!!!! Boleh guna dialog tu? Hahaha! *Kejap ek....nak masuk bilik doctor kejap........ada kerja sikit.....jeng jeng jeng......you dapat masuk? I dapat masuk.....jangan jealous aaaa...hehehe!*



A note for me : Love can touch us one time and last for a life time *wink*

No comments:

Post a Comment