~ DISCLAIMER ~

DISCLAIMER : Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

PHOTOS

Photos copyrighted to VOCALWEALTH NETWORKS. Unless expressed permission has been granted by Miss Rima Rashidi , you may not copy any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

Thursday, August 4, 2011

I Love Temerloh : Day 3 - Wedding Day

Updating my Temerloh series.........

Hari ni 3rd day in Temerloh.....pagi tadi pergi Pekan Sari kat bandar Temerloh. Lepas tu pergi visit tempat menternak ikan patin sangkar kat Kampung Lubuk Kawah. Dah selesai semua aktiviti , balik rumah.....wah balik rumah tuh....then freshen up and headed straight to kenduri kahwin. Will story mory you about my jalan-jalan cari haiwan around Temerloh in 2 separate posts later.


The invitation I got dari tuan rumah.......bukan nya I pergi kenduri orang main redah or hentam kromo je........hishhhhhhhh....susah.....semua nak kena kasi tahu.....kalau tak all sorts of accusations keluar. So stupid. Some can't just see someone else happy.....dowh!


Kak Ram & hubby pun sampai jugak ke Kerdau hari ni , mesti laa dia kena turun.....saje laa tu kalau tak datang rumah boss buat kerja kahwin.....


While I duduk borak-borak dengan Kak Ram , my entourage dapat menjamu selera dengan aman sebab by the time kita sampai , orang dah tak ramai....semalam dinner lauk kenduri , hari ni lunch lauk kenduri lagi.....tak pe lah peeps , rezeki lauk kenduri.,,,,Alhamdulillah.


My turn to eat.......Lemak labu *yes labu* + ayam goreng berempah + rendang daging. The lemak labu was good. Honestly good.


Sempat ambil group photo dengan pengantin sebab masa kitaorang sampai at almost 2:30pm,,,pengantin nak pergi ambil gambar around Temerloh.


A simple blue pelamin.......


......alatan merenjis & bunga pahar....


Gift for guests.......since I datang lewat,,,,,I got to take 2 goody bags home :-)


With Dr A , his sister & Mami *wink*


Finally Yna dapat ambil gambar with her Dr A.....yes , she wanted to for the longest time :-)


A group photo of me & my 'kids' with Dr A.

For Dr A's die hard fans......macam biasa , scroll down.....big warning though,,,,,,jangan jealous aaaa....hehehehe!
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V

Told you.....jangan marah.....hehehe! *wink*

3 comments:

  1. Best tgk life Kak Rima..tetap happy walaupun ada masalah..Situasi saya lebih kurang sama dgn Kak Rima..Ada Partner yg ego n panas baran..dgn anak2 lg panas baran.. Sama mcm u..i harapkan changes in life..New partner..happier marriage with someone else...I hope my wish will come true...

    ReplyDelete
  2. Rima.
    I love your tops. Beli di mana?

    ReplyDelete
  3. Adlina - glad to know that am not alone. Kita doa ye. Kiss kiss kiss.

    Anonymous - top tu is one of my favourite jugak. It's a gift from Jakarta.
    .

    ReplyDelete