~ DISCLAIMER ~

DISCLAIMER : Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

PHOTOS

Photos copyrighted to VOCALWEALTH NETWORKS. Unless expressed permission has been granted by Miss Rima Rashidi , you may not copy any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

Sunday, September 4, 2011

Raya Tiba....

Hari ni dah 6 Syawal , cepat betul masa berlalu , puasa sebulan tahun ni pun cepat berakhir. Alhamdulillah , dapat I buat Qiamullail without fail pada 10 malam-malam terakhir Ramadhan. I suka Ramadhan. Tenang dan dapat rasa 'magika' dalam penghulu segala bulan ni. Cuma , Ya Allah...only You know the emotional hardships that I had to go through every Ramadhan. Yes! Same 'drama' every Ramadhan since 2000. Tu yang penat sangat tu. Boring pun ye jugak.

Persiapan raya ni simple je.....tak kalut nak beli bunga macam tahun-tahun lepas. Bunga-bunga yang dok ada masih elok lagi.

Order biskut raya pun 3 macam je dari Kak Connie (yup! the actress). Kek Sarawak tetap mesti ada walaupun butter Golden Churn dah tak boleh guna tapi banyak lagi butter kat Malaysia ni. Ordered 2 biji kek kukus Sarawak from my friend. Dia guna butter Tatura.

Rezeki kek , 3-4 hari sebelum raya I dapat Cheese Cake dari my sista , Datin Nita. She baked the cake herself. Thank you very much.

Tahun ni I ubah selera......selalunya I suka order biskut raya yang klasik tapi tahun ni I opted for biskut modern but of course lah yang yummy & kena dengan selera I. My favorite biskut sujee pun I tak order this year. Changes is the keyword here. I want that big change in life and I'm making small changes for a start. Trying to go out of my comfort zone and adapt with new ones. Sama jugak dengan kek Sarawak , I order sebijik yang traditional & sebijik yang modern.

Sepanjang Ramadhan, I mintak 3 favours from Him. He granted my 1st wish. I don't know how to put them in words but all I can say is,,,bahagia rasanya jiwa and numb at the same time. Bahagia sangat jiwa knowing He heard you.

2 more wishes to be granted , Insya'allah. Those 2 wishes were big massive ones....OK , I'll wait. Please Ya Allah alih-kan syugaku dan ubahkan hidupku.....[LOA , I want]

I'm enjoying my quiet Raya very much. Embracing a quiet Syawal as much as I can now......Insya'allah it will not be a quiet one soon *wink*

More raya updates to come....ni pun update guna mobile lagi. Salam Eidul Fitr & Maaf Zahir Batin to all. Kiss kiss kiss! I love u , I love you and I love You.....



A note for me : .......and I miss you too *wink*

1 comment:

  1. Selamat hari raya -- dari pembaca setia :)

    ReplyDelete