~ DISCLAIMER ~

DISCLAIMER : Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

PHOTOS

Photos copyrighted to VOCALWEALTH NETWORKS. Unless expressed permission has been granted by Miss Rima Rashidi , you may not copy any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

Tuesday, November 1, 2011

My New Toshiba!

Alhamdulillah........hari in 1-11-2011,,,,,,,akhirnya,,,,,,dapat jugak I beli a new laptop for myself! Lepas ni , Insya'allah,,,,,I will post regularly :-) Insya'allah.....kate-nye....hehehe!

Siang tadi pergi Low Yat dengan MP to buy my lappy. Pergi kedai kawan MP , dia ni supply & buat PC maintenance kat office MP dulu. So dapat laa good price. From RM3,399 I dapat RM2,750 discount RM649. Dapat loads of free gifts lagi. Then I beli anti-virus and all......3K + jugak.

I bought a Toshiba Satelite with processor Intel Core-i7. Ada yang Intel Core-i5 tapi screen 14". Dah alang-alang beli.....I opted for the 15.6" screen. Memang dah lama simpan hajat di hati to get a Toshiba laptop. Thank you God , dapat jugak merasa.

Memang puas hati sebab setelah lama jiwa terseksa tak de laptop,,,,,,kali ni I beli dengan duit titik peluh I mengajar vokal. 1 sen pun tak guna duit MP. Best of all , dapat beli brand yang I betul-betul nak. Yes!


Talk soon peeps! Nak tidur dalam senyuman malam ni.....hehehe! Esok banyak errands to do , birthday Yna coming......dah kena start planning and buying stuff for her birthday.

3 comments:

  1. wahaaa... msti pasni kene rajin2 update ntry baru nih ek kak... apa pun mmg cun toshiba laptop tu... :)

    ReplyDelete
  2. woww!! beshnyeeee hahah i plak excited sbb naik nyiampah nk tunggu u pg CC hahahahhaa.. ingtkn u beli lappy comel2.. ropenye toshiba!. mcm i kalu laptop kecik aje cam susah nye nk tgk, xkesah la kata i ketinggalan ke ape tp pegang ipad2 xpuas hahhahaha

    ReplyDelete
  3. yeah...akak selalu2 lah update yek...rindu ..

    ReplyDelete