~ DISCLAIMER ~

DISCLAIMER : Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

PHOTOS

Photos copyrighted to VOCALWEALTH NETWORKS. Unless expressed permission has been granted by Miss Rima Rashidi , you may not copy any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

Monday, December 12, 2011

Bye Shoutbox

Sorry that I had to remove my shoutbox because lately many are misusing it. You do not know the state of emotion or the state of financial or the state of communication that I'm going through with MP or Adnan or whoever my partner is right now,,,,,,so stay out. Adnan will not entertain me kalau I minta duit untuk benda yang dia tak berkenan. I USE MY OWN MONEY TO DO WHAT I FEEL LIKE DOING. I know when to ask Adnan for money and when not to. Who ever I like is none of your business. Who ever I dislike is none of your business as well. Do not accuse as I don't accuse you. You hated me but you read about my life,,,,,your purpose????? If it's to destroy my marriage , let me just say that it's not in your hands. Will you be happy and satisfied to see me and Adnan separate? If YES , please pray for it to happen. I can't stop you. Be happy making others miserable. Sorry,,,,,,you don't own me.

1 nista you haters gave me , aku terima dengan terbuka dan penuh syukur sebab aku tahu Dia akan bagi bahagia yang berganda dan kamu akan terima nista yang berganda. Aku lebih mahukan bahagia dari Dia.....Thank you & Amin.

6 comments:

  1. la.......sepatutnya you jangan buang you. fikirkan yang lain (yang tak menista or menyakitkan hati you) your shout box satu cara komunikasi dengan you ......

    note: i simpati dengan you semoga bahagia selalu okey!?

    ms jade.

    ReplyDelete
  2. apasal lah ramai yg dengki ngn akak ek,akak bukan kacau org lain pun, tak suke tul lah... kalu dh bz body sgt ke jenis yg konon `baik` jgn lah baca blog akak kalu tak suke...

    ish tak suke la org2 yg camni

    ReplyDelete
  3. Walaupun bunyi post Kak Rima mcm marah tapi saya baca jadi sedih pulak. Betul la tuh... Kalau bencikan Kak Rima, kenapa masih mengikuti perkembangan hidup Kak Rima, kan? I'm just a silent reader yang hanya sesekali memberikan komen di sini tapi tak pernah gagal membaca setiap posting Kak Rima termasuk di shoutbox tuh. Kesian Kak Rima... Saya pun heran... Kalau dah tak suka, jangan baca blog nih! Susah sgt ke? Tapi yelah, kalau tak baca kang, tak ada point lak nak kutuk gamaknya. Apa nak jadi la dgn manusia sekarang. Kalaupun rasa diri tuh perfect sangat, tak boleh ke tegur secara berhemah? Siapalah kita untuk menilai sesama manusia...

    ReplyDelete
  4. Terbaik. syabas Rima.Orang memang tak tau kehidupan kita. Bukan kita yang cari pasal.Kenapa orang nak cari pasal dengan kita.

    ReplyDelete
  5. Fuhhh...speechless betul..sabaq dan tabah yer Rima

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Kak Rima,

    Hmm...haters mmg camni...seboleh mungkin nak attack dgn mcm2 cara..x dpt attack Kak Rima, dia attack org2 terdekat like husband, anak etc...sy sempat terbaca komen kat shoutbox tu...it's too much..mudah2an Kak Rima kuat semangat k...

    ReplyDelete