~ DISCLAIMER ~

DISCLAIMER : Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

PHOTOS

Photos copyrighted to VOCALWEALTH NETWORKS. Unless expressed permission has been granted by Miss Rima Rashidi , you may not copy any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

Tuesday, January 24, 2012

Chinese New Year 2012

Hari ni 24th January , 2nd day of Chinese New Year. My vocal students came to the house.....planning to do a CNY BBQ for my students after my Bangkok trip , Insya'Allah.

MP's nephew Bob *in red* stayed with us since Saturday. Dalam ramai-ramai anak saudara , MP cair dengan si Bob ni. Esok we're going for a short escapade to Malacca *kampung my late nenek & mum* and Bob will be following us before taking a bus back to JB. Khalil , my vocal student spent his CNY holidays in Malacca and he got back to KL hari ni sebab esok *Monday* dah mula kuliah. While Khalil was in Malacca , I minta tolong dia belikan tiket bas ke JB. Tu yang hari ni dia datang rumah hantar tiket bas :-) Untung-lah ada students yang boleh minta-mintak tolong masa terdesak. TQ Khalil.

Kat rumah tadi , depa sempat bedal 4 biji limau mandarin madu & air sarang burung. Then took them *Khalil & Octe* for lunch with us. MP pulak 3-4 hari ni sakit gusi. Payah nak makan benda-benda yang keras.....so,,,,,,hari ni pergi makan bubur nasi kat Bubur Nasi Sri MK near my studio.

Semalam , 23rd January - the 1st day of CNY. Days prior to CNY , Kak Aida's mum,,,,,whom I called Mama was being warded at Ampang Hospital. Paru-paru berair. Breathing difficulty.

I told MP that I wanna go visit Mama Lubis. He willingly sent me there.

Mama Lubis was being warded at the High Dependency Ward (HDW), Hospital Ampang. Tak boleh masuk ramai-ramai , only 2 visitors at a time.

Ramai relatives Kak Aida yang menunggu kat hospital. Kak Aida's father Pak Suhaimi Nasution , whom I called Ayah , nampak sangat-sangat kehilangan. Terasa macam kat hospital Indon pulak sebab most relatives Kak Aida yang datang visit were Indonesians or half Indonesians or Malaysians but with Indonesian blood or Malaysian yang kahwin dengan Indonesians.........and language spoken naturally-lah Bahasa Indonesia saje kat situ.

Birthday Kak Aida tahun ni jatuh pada 1st day of CNY. I was born on CNY and had celebrated a CNY birthday myself. With family & friends around Kak Aida......she celebrated her big day at the hospital this year with girlfriends Shima & Farra.

Tak nak lepas peluang bergambar dengan Ayah. A multi-talented song arranger. I have so much respect for Ayah. Dulu masa I masih menyanyi dengan the National Choir of Malaysia , Ayah was one of the choir conductor. Sempat jugak buat few concerts throughout Malaysia & at PWTC with Ayah. Ayah re-arranged many songs beautifully. His notes were difficult but melodious sangat. Sekarang ni , I ajar balik music pieces yang Ayah tulis pada my vocal students.

Hari ni rezeki satay. Dinner kat Satay Sri Melaka , AU5 Keramat. Dah lama dengar pasal tempat ni , dekat dengan Bukit Antarabangsa,,,,,lalu tu selalu tapi tak pernah singgah. We tried satay ayam & satay daging. The satay ayam was good & chunky,,,,,cuma kuah dia tak berapa 'kick' for me. I still prefer kuah satay kat Haji Samuri.

The set back of the place..........customer ramai. Sampai kena queue tunggu satay siap. Sorang-sorang order banyak. Sesekali dengar customer nak order 65 cucuk,,,,,250 cucuk.......tapi masa I pergi tu , yang melayan customer cuma sorang MakCik Indon. Ada sorang lagi PakCik yang tolong ambil order , tapi ala-ala blurrr......MakCik Indon tu lah yang ambil order....dia jugak yang hantar order.....dia jugak yang kena clear-kan table......kalau agak-agak tak de patience to wait.......stay away from eating here. Walaupun sedap tapi service lambat........I'll think twice before coming again simply because I don't have a very patient partner. Entah apa angin dia hari ni.....mood dia baik. Which is very rare lah kan......hehehe! Hmmmm..........Owh! I know why,,,,,,,anak saudara dia ada sekali laa derrr.....Tu yang mood dia OK. Kalau just us , dah lama dia bising kat kedai satay tu sebab setengah jam tunggu tak dapat satay lagi......lariiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

No comments:

Post a Comment