~ DISCLAIMER ~

DISCLAIMER : Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

PHOTOS

Photos copyrighted to VOCALWEALTH NETWORKS. Unless expressed permission has been granted by Miss Rima Rashidi , you may not copy any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

Saturday, February 18, 2012

40 Today!

Family & friends greeted me,,,,,,welcome to the 4 series club! Alhamdulillah , syukur pada Tuhan kerana meminjamkan 40 tahun untuk berada di bumi Mu ini. Masih belum sempurna tetapi sangat-sangat mensyukuri akan Rahmat Mu dan segala yang telah Kau berikan. Kiranya dipinjamkan lagi tahun-tahun mendatang padaku,,,,,,ku mohon Kau perbaikkanlah diri ku ini kepada semolek-moleknya hamba.

Walaupun seburuk mana keadaanku kini di mata mereka-mereka , hanya Kau yang mengenali ku. Hanya Kau yang bisa menghakimi ku. Hanya Kau yang boleh memberi dan menarik segala Rahmat , Rezeki & Hidayah dari ku , bukan mereka-mereka. Ku mohon , Kau molekkanlah hati ku , Kau tetapkanlah hati ku agar setia padaMu , Kau cantikkanlah segalanya tentang diriku.......Aku hanya ada Kau.

Tetapkanlah aqidah ku setelah Kau memberikan aku hidayah.....Tetapkan lah diri ku untuk terus mencintai Mu.

Terima kasih kerana menjadikan aku manusia dan hamba Mu di dunia ini.


A note for me : Aku milik Mu *wink*

13 comments:

  1. Happy Besday Rima!! semoga u bertambah bahagia, sihat, cantek & kaya! jgn lupe update BKK hamboii siap kasik tugasan haha

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday Kak Rima.
    May Allah bless us all. :D

    ReplyDelete
  3. mmmm..elok la tu...taip doa kerana dipanjangkan umur..pas tu paste gambar nampak lurah tetek...dunia akhir zaman....

    ReplyDelete
  4. happy birthday sis.. semoga panjang umur, murah rezeki, di kurniakan kesihatan yang baik, happy with ur lovely kids n moga semua impian mu menjadi kenyataan.. amennnnnnnnnnn....

    from : miera aka amp-ur silent reader..

    ReplyDelete
  5. happy belated birthday kak...
    semoga lebih sukses n hepi

    ReplyDelete
  6. Ely - Miera - Dana - Ain : TQ for the birthday wish & much needed doa. Kiss Kiss Kiss :-)


    To Anonymous who left a comment at 4:17pm - 19th February 2012....
    Hanya Muslim atau orang Islam yang bertudung litup saja ke yang boleh berdoa pada Tuhan? Jangan sempit-kan otak anda and do not judge people. If you dislike me....why read stuff about me? Saya tak sempurna macam anda. Mungkin blog saya tak sesuai untuk bahan bacaan anda yang berhati cantik ni. Sila lah ke blog2 keagamaan penuh agar anda tak perlu melihat ketidak sempurnaan saya. Pernah kah saya sakiti anda?

    ReplyDelete
  7. Ely - OK OK....will update on Bangkok....*takutmakbuyungmarah*

    ReplyDelete
  8. terima kasih atas nasihat Anonymous...secara tak langsung saya pun sedar diri..;-)..peace no war

    ReplyDelete
  9. Happy Birthday... wishing you many happy returns..

    ReplyDelete
  10. Imah Rashid *a name with no face* - Much appreciated only if it was written on your blog and not mine. I'm sure , you will not like it when strangers invaded your space and privacy and pin point on what you do and kept on judging you and criticized your every move without even knowing you....same here....peace no war...

    ReplyDelete