~ DISCLAIMER ~

DISCLAIMER : Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

PHOTOS

Photos copyrighted to VOCALWEALTH NETWORKS. Unless expressed permission has been granted by Miss Rima Rashidi , you may not copy any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

Sunday, April 22, 2012

Comment Reply

Hi CLEO , Hi Dana and Hi rambutan.....sorry for the late reply......anything email me at------> ladyrima1 at gmail dot com
  1. kak rima kamek dari Brunei. everytime kak rima post cerita pasal warung suwarno ya menelan air liur kamek dbuatnya. insyaAllah mun turun kl kelak nak try mkn sia la. few months ago turun kl siap angkut kawan pergi mkn ribs kat mustafa jones lagi hehe. nang nyaman kali jak ribs sia. tp ya lah jauh gilak dr tempat kamek tinggal bah. kamek selalu tinggal kat BB. harap kawan jak ngembak. mun nait teksi sorang2 sik berani kamek. mek pun sik tau sine exact place nya camney nak madah dgn teksi driver ya klak hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi CLEO, pa kaba kitak...kelak kitak turun kl , contact kak rima,,,,Insya'Allah buleh jak mek bawak kitak makan sate kambing Suwarno tok, tedah mek nangga kitak sampei menelan air liur kedak ya...hehehe! Warung nya di Kampung Baru tapi mun sik tau siney warung nya,,,,nang sik jumpa lah. Aii best lah kitak sudah merasa makan ribs di Mustafa Jones,,,,mek belum sempat try agik. Kelak email kak rima hoh....mek beri kitak contact number :-) sik maok lah kelak kitak turun kl agik , balit Brunei ponen sate kambing...hehehe!

      Delete
  2. salute ngn Yna sbb sgt xcited nk tau sejarah KL... knk2 skrg mana lah nk amik tau psl bnda2 camni... kagum tul...

    bile tgk gmbr akak layan bakso ngn sate tuh perkh... terliur tul ntah bile lah dpt cuba....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dana , tu lah Kak Rima pun syukur sangat Yna suka nak tahu pasal sejarah-sejarah ni. Kak Rima tak pernah paksa dia pun. What I did was to tell her what I know and she'll go search the net for further info. Hmmmm.....nak try makan kat suwarno jugak ek.....boleh.....jom.

      Delete
  3. Terliurnya... tak penah try lagi... Bila nak pegi sama2 ni?? let me know when ur free.. my leave pun banyak lagi 20+ days.. tell me how to contact you since ur so bz.. fb pun mcm takde response...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rambutan......bila laa nak jumpa ni?? *hahaha....you tanya I , I tanya u balik*. OK you email me tau , will give u my contact number. I think I should add you kat my FB's personal account laa....kat rima rashidi X tu mostly fans. takut you hantar msg , i terlepas pandang and by the time i tengok msg from friends i know,,,,,it's too late :-(

      Delete

3 comments:

  1. salam kenal.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

    ReplyDelete
  2. i saw you and yna on super spontan! looking good both of you. :) -sha

    ReplyDelete
  3. wah kak rima nampak gaya bnyak juak org terliur nak makan kat warong suwarno ya. mun makan sia ramei2 mesti meriah kan hehe. mun kamek ada turun kl kelak insyaAllah ada mek email kitak :)

    ReplyDelete