~ DISCLAIMER ~

DISCLAIMER : Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

PHOTOS

Photos copyrighted to VOCALWEALTH NETWORKS. Unless expressed permission has been granted by Miss Rima Rashidi , you may not copy any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

Wednesday, November 14, 2012

Yna's 1st Telemovie

Awal November , Yna dapat peluang berlakon........Alhamdulillah. Selangkah lagi Yna bertapak dalam industri hiburan......she dances , she sings and now she acts. Bukan nak jadikan career tapi nak kenalkan Yna dengan dunia lakonan. Kalau dia suka , boleh lah ambil job lain in future.

Terlupa pulak nama telemovie ni but was told that it's for RTM. The location was in Balakong.

Yna played the younger character of Ms Nadia Mustaffa. 

Yna masa disolek oleh make-up artis , Finas. She had to wear a wig. I thought she looks pretty cool in that wig.

Scene di gelanggang futsal with 2 other young boys.

The production & technical crew.

Yna on set of her 1st telemovie and I'm nervous......hehehe!

My old friends in the industry. Singer and actress , now a TV producer & director Ms Ritadewi. The cameraman is Matta.....So kembang sekejap when Rita told Yna that "your mother's a good actress , you know...." huhuhu! Flattered.

Hari yang sama.....lepas shooting , we went to Wangsa Walk. Nak makan. Terserempak dengan another production team. Semua kawan-kawan seangkatan I tengah shoot. Dari jauh Kak Liza Abdullah *still dengan trade mark bulu mata tebal* , dah teriak Rima Rashidi! Reaction production crew yang muda-muda belia kat set tu , siapa laa pulak Rima Rashidi ni.....hehehe! Blur sangat. Kak Liza masih kecoh macam dulu juga. Ashel salam dengan semua orang but her.....hahaha! I told Kak Liza kot Ashel perasan yang Kak Liza selalu bawa watak jahat dalam TV agaknya......Gigih Kak Liza pujuk Ashel , kata Aunty tak jahat....Aunty baik.....hahahaa! I also met Abang Jumal Khan , a good friend of mine. He's an actor - script writer & now a Production Manager. 

Yna was in awe when she knew that I kenal baik dengan Abang Awin aka Ridzuan Hashim. Yna suka tengok filem KL Gangster *sebab si Zizan berlakon dalam filem tu*. Dalam movie tu Abang Awin played King......tu yang dia teruja sangat tu. *Nak cari gambar lama I dengan Abang Awin , nak tunjuk kat Yna :-) * Those yang close dengan Ridzuan Hashim memang akan address him as Awin,,,,,why Awin,,,,,tak pernah tanya pulak. I've known him dari dia belum kahwin dengan Didie Alias lagi.....Oh my.....how time flies.



Baik Kak Liza , Abang Jumal , Rita & Matta.....all threw me the same question,,,,,tak nak berlakon lagi ke? hmmmmmhh.....*long sigh* *thinking*...........few days ago ada satu production house called me , they're doing a show for Astro....a show on non-active celebrities , nak tahu their latest story and at the end of the show kena nyanyi........I tak perlu fikir panjang , I politely said no. Am not prepared. Not prepared to mess up my privacy....not yet. I love this life that I'm living. A simple and moderate life and I can enjoy it to the fullest *walaupon*......



A note for me : I want to act in an all A list cast film with Afdlin Shauki , Zamarul Hisham , Nasir Bilal Khan , Fauziah Nawi , Susan Lankester , Harith Iskander , Douglas Lim , Adibah Noor , Eman Manan & Ogy Ahmad Daud.....and JoZan in it....hehehe! Guess I have to make my own movie then.....hehehe! But.....who knows , rangka script dah lama ada dalam otak........mana tahu ada rezeki untuk jadi film producer pulak lepas ni *wink*......beranganlah dulu , tak rugi pun :-)




Photos copyrighted to VOCALWEALTH NETWORKS. Unless expressed permission has been granted by Miss Rima Rashidi, you may not copy any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

No comments:

Post a Comment